Az Ön IP címe: 3.234.208.66

Bosch behatolásjelző rendszerek

Miért válasszam a Bosch biztonságtechnikai eszközöket?

A Bosch világcég szlogenje: Inspirated for life - Életre tervezve. A Bosch ezt a szemléletet tartja szem előtt valamennyi terméke tervezésénél, így a biztonságtechnikai termékek tekintetében is. Mind az eszközök, és azok funkciói is a kényelmes, logikus használhatóságot helyezik előtérbe. A központokat nagyon egyszerű kezelni, az érzékelő típusok valamennyi védelmi igént kielégítik. Az eszközök használhatósága mellett nem elhanyagolható tény a design, hiszen ezek az eszközök lakásunk, üzletünk részei lesznek! A Bosch erre is maximális hangsulyt fektet - eszközei letisztultak, igényesek.
Valamennyi Bosch eszköz 3 év teljeskörű garanciával rendelkezik.

Miért válasszam telepítőnek a Halas-Pajzs Kft-t?

A minőségi eszközök csak egy részét képezik egy komplett vagyonvédelmi rendszernek. A teljességhez ezeket az eszközöket professzionálisan fel is kell szerelni. Cégünk az elmult évek alatt több ezer elégedett Ügyfélnek telepített riasztórendszereket. A szerelői csapat minden esetben törekszik a legigényesebb, legszebb felszerelési módokra, különös gondot fordítunk a riasztóközpontok bekötésére, érzékelők elhelyezésére, kábelezésre, a szakszerű telepítésre. Szükség esetén szerelői ügyelettel is rendelkezünk, így meghibásodás, rongálás esetén azonnal tudunk intézkedni a javítás érdekében.

Riasztórendszert szeretnék! Mi a teendőm?

Miután megkeres bennünket tervrajz vagy személyes bejárás után árajánlatot készítünk. Az árajánlat készítése során az épület védelmi jellegét, az épület felhasználási módját egyaránt figyelembe kell hogy vegyük, melyek befojásolják az árat.

Helyi riasztó vagy távfelügyelt járőrszolgálatos riasztót szereltessek?

A helyi riasztó az első lépcső értékeink védelme érdekében. A semmitől több, de a teljességhez kevés. Egy kültéri sziréna hangjára jó esetben kinéz a szomszéd, de ha lát is betörésre utaló jeleket maximum telefonálni fog a rendőrségnek, saját testi épségét vélhetően nem fogja kockáztatni. Az észlelés, a telefonálás, az adategyeztetés után amennyiben van szabad rendőrjárőr elindul a helyszínre... ez akár egy óra is lehet vagy több. Addigra a betörő már vélhetően elmenekül.
Cégünk rendkívül gyors reakcióidejű szolgálattal rendelkezik. A jelzést követően(ami nagyságrendileg 1 másodperc alatt érkezik be a felügyeletre) már küldi is a folyamatosan szolgálatban lévő járőröket a telephelyeinkről. Ez a gyakorlatban városokon belül 3-5 perces kiérkezési időt jelent. Külterületeken tanyákon természetesen ez az idő több, de érdemes azt átgondolni, hogy egy tanyabetörésre vélhetően autóval mennek a tettesek, mellyel a menekülés a földutakon hosszadalmas, így a nagyobb vonulási idő esetén is elfoghatók.