Távfelügyelet - járőrszolgálat

Távfelügyelet - járőrszolgálat

Cégünk egyik fő profilja a vagyonvédelmi rendszerek kiépítése és objektumok részére távfelügyelet és járőrszolgálat biztosítása kül és belterületen egyaránt. Egy riasztórendszernek minden esetben akkor a legjobb a hatékonysága, ha aktív rendszerként, azonnali reagálással működik. Azaz a jelzést követően a lehető legrövidebb időn belül (átlagosan 5-15 perc távolságtól függően) a járőr a helyszínre érkezik, megvizsgálja a jelzés okát és amennyiben illetéktelen személy található az objektumban őt az illetékes helyi Rendőrhatóság érkezéséig feltartóztatja, majd a hatóságoknak átadja. Minden Ügyfél elemi érdeke, hogy tulajdonát biztonságban tudja, cégünk ezt a szolgáltatást több ezer Ügyfél számára biztosítja.

Távfelügyeletet értesítéssel az egész ország területén vállalunk. A távfelügyeletet csak saját rádiós hálózatunkat és GPRS technológiát alkalmazó eszközökkel végezzük, telefonvonalra, helyi internetre nincs szükség a távfelügyelethez.

Járőrszolgálat a következő településeken és vonzáskörzetükben érhető el:
Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Tompa, Jánoshalma, Mélykút, Kisszállás, Pírtó, Soltvadkert, Tázlár, Borota, Kéleshalom, Bodoglár, Szank, Jászszentlászló

Vállaljuk külterületi tanyák védelmét is, melyhez megfelelő autóparkkal is rendelkezünk. Átlagos vonulási időnk: 5-15 perc

Járőrszolgálattal ellátott távfelügyeleti havi díj: 3.100 Ft + áfától (bruttó 3.937) elérhető. Választható havi, negyedéves, illetve éves számlázás is melyet csekkes, átutalásos illetve megbízásos automatikus banki leemelés is tudja az Ügyfél teljesíteni.

Vonulási díj nincs! Cégünk magas színvonalú vagyonvédelmi rendszereket telepít, így nagyon ritkák a téves jelzések. Esetleges Ügyfél mulasztás esetén is a helyszínre érkezünk, amennyiben nem mondja le jelszóval az Ügyfél a vonulást, de ennek díjköltsége nincs!

Speciális segélyhívó szolgáltatásunk:

Egyedi rádiós átjelzőrendszer 2 db rádiós segélyhívó gombbal idősek, egyedülállóak védelmére. Ez esetben a helyszíni szerelés mindössze 10 percet vesz igénybe, az eszközt bármikor ki tudjuk helyezni. A jelzésre amennyiben az Ügyfél úgy rendelkezik a járőr küldése mellett a hozzátartozókat is azonnal értesítjük.

Az egyszeri díj mindössze: Bruttó 19.050 Ft
Havi díj: Bruttó 3.556 Ft

Belépési díj, kauciós díj hűségidő nincs! 


Nyomtatás  

Publish modules to the "offcanvas" position.