Kaputechnika

Tevékenységi körünkbe tartozik a kert- és garázskapu automatikák, garázskapuk, sorompók, parkolásgátlók, kapuvasalatok, telepítése, javítása, karbantartása. Legyen szó akár kapuautomatizálásról, akár meglévő rendszerének szakszerű javításáról és kivitelezését bízza ránk, meg fogjuk találnia legjobb megoldást!

Legfontosobb beszállítónk az olaszországi TELCOMA SRL, amelynek cégünk a hivatalos magyarországi forgalmazója. A TELCOMA kínálata a teljes kapuautomatizálás palettáját lefedi. A 40 éves tapasztalat ezen a területen, a folyamatos fejlesztés és az általuk alkalmazott innovatív megoldások garantálják, hogy a termékeik a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

A Kapu-ker Kft. az EURODOOR szekcionált garázskapuk gyártójaként, lakossági és ipari garázskapuk, valamint azok kiegészítőinek széles választékával áll rendelkezésünkre. A hazai gyártó KANO Kft. kedvező árú vasalatai minőségüket tekintve kiválóan illeszkednek termékpalettánkba. A szintén olasz COMUNELLO termékei precíz, kiváló minőségű kapuvasalatokból állnak. Az olaszországi GRITALIA (G.R. Sistemi Automatici di Apertura SRL) termékei alacsonyabb árral rendelkező, de a cégünk által felállított magas minőségi követelményeket kielégítő kaputechnikai eszközök.

Garancia

Cégünk termékeinek többségére két év garanciát vállal. A termékek minőségének és szakszerű kezelésének köszönhetően büszkén elmondhatjuk, hogy arányaiban nagyon kevés termék igényel szervizelést, még a garanciaidő lejárata után sem.

Beszállítóink:

www.cardin.it

www.telcoma.it

www.eurodoor.hu

 

Kérjen árajánlatot,  kollégáinkat bizalommal:

+36 77 425 190 , +36 77 426 203


Nyomtatás