Kamerarendszerek

A Halas-Pajzs Kft. vállalja magán és üzleti objektumok kamerarendszerének felszerelését is, amennyiben az Ügyfél igényli akár távfelügyeletét is. Cégünk már több mint 10 éve elhivatott partnere a Dahua gyártó termékei mellett. A Halas-Pajzs Kft. megkapta a Dahua hivatalos kiemelt disztribútori címét is. A Dahua termékeit a kiváló ár/érték arány jellemzi, 3 év teljeskörű garanciával.

A Dahua termékei a full HD felbontástól akár 4k felbontású kamerákig terjed, éjszaka rossz fényviszonyokhoz az infrás kamerákat, városi fényviszonyokhoz pedig a fullcolor kamerákat javasoljuk mely éjszaka is színes képet ad.

A belépő szintű eco sorozattól, a teljes intelligenciával is rendelkező kamerákig nálunk mindent megtalálsz. Valamennyi rendszerünk P2P alapú távoli figyelést is alapból díjmentesen elérhető, fix ipcímre nincs szükség, a használata rendkívül egyszerű és biztonságos. Andoid és iPhone alkalmazás is van, melyet a Dahua folyamatosan fejleszt és egyre több hasznos funkció elérhető. A Dahua Magyarországon saját szervizhálózattal is rendelkezik, így minden esetlegesen felmerülő hibára megbízható, elérhető megoldást nyújtanak.

A Halas-Pajzs Kft. YouTube oldalán mindig találsz aktuális Dahua híreket, hogy mi lenne a számodra legmegfelelőbb választás. Ebben természetesen mi segítünk majd Neked, hogy a legjobb döntést hozd meg!

Hamarosan webshopunkban  akár előre programozott szetteket választhatsz, amit akár Te is fel tudsz szerelni, ha így szeretnéd. Pár tanácsot azért fogunk adni, hogy a rendszered hosszú távon biztosítsa ingatlanod védelmét!

A teljes portfóliót itt találod:

www.dahuasecurity.com


Nyomtatás