Napelem rendszerek

Szeretne megszabadulni villanyszámlájától? Szeretné csökkenteni karbonlábnyomát? A Halas-Pajzs Kft napelemes üzletága a tökéletes választás!

A Halas-Pajzs Vagyonvédelmi kft napelem üzletága 2015 óta telepít rendszereket, több száz családi ház és cég megújuló rendszerét telepítettük fel és üzemeltetjük. Ügyfeleink a napelemes rendszereket 20-30 évre vásárolják, ezért elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek mellett. A lakossági és a vállalkozói igények esetén is csak első osztályú, világelső gyártók termékeit telepítjük, melyek mögött megbízható, elérhető disztribúció és szervizháttér támogat minket.

Magyarország elkötelezett a zöldenergia mellett így számos támogatási forma elérhető magánszemélyek és családok részére is.

Aktuális támogatások, esetleges pályázati lehetőségek:

-2024 januártól igényelhető 65%-os támogatás Bruttó elszámolású új telepítésű rendszerekhez, bővebb információ hamarosan...!

 

-cégek számára jelenleg nincs nyitott pályázat, de érdemes árajánlatot kérni, a kedvező telepítési árak és a sahnos magas energiaköltségek mellett rövid megtérülési idő várható!


Kérjen árajánlatot, keressen bennünket bizalommal: Kastyják János üzletágvezető: +36 70 317 1369  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A napelem rendszerekről:

A napelemes rendszerek 2 fő alkotó eleme a napelem modul és az inverter. Mindkét eszköz rendkívűl fontos része a rendszereknek, így a megfelelő választás elengedhetetlen egy hosszú távon jól termelő rendszer beszerzéséhez.

Manapság már csak monokristály napelemek elérhetőek a piacon, a polykristályos napelemek már kifutottak. A mostani napelemek teljesítménye 330-450wp környékén meozog, de folyamatosan fejlődik a technológia. Cégünk elsősorban a következő gyártók termékeit forgalmazza:

Prémium kategória:

Longi Solar    https://www.longi.com

Jinko Solar    www.jinkosolar.com


Minőségi gyártók:

Ja Solar  https://www.jasolar.com.cn

Canadian Solar  https://www.canadiansolar.com

A napelemes rendszerek másik rendkívűl fontos eleme az inverter, mely a DC egyenfeszültséget alakítja át AC feszültséggé, melyet a fogyasztóink helyben felhasználnak, a többletet pedig be tud táplálni a közüzemű hálózatba a napelemes rendszerünk. Ez azért is nagyon fontos eleme a rendszernek, mert az áramszolgáltatóval az inverter típusára szerződik le az Ügyfél. A mai inverterek nagy része alkalmas az akkumulátoros üzemre is, ez azknak éri meg, akiknek nincs vagy már nem tudnak szaldós szerződést kötni.

Inverterek tekintetében megkülönböztetünk intelligens, optimalizált invertereket és hagyományos úgynevezett string invertereket. A fő különbség abban van, hogy a string inverterek esetén adott darabszámú napelem sorba van kötve, így a panelek közötti teljesítménykülönbség alapján a legkevesebb teljesítményű panel teljesítménye lesz az összes többi panel teljesítménye is. Ez főleg árnyék, vagy jelentős szennyeződés esetén fontos, a veszteség akár 50% is lehet!

Az optimalizált, intelligens inverterek esetén a napelemek teljesítményszabályzó eszközön keresztül vannak sorbakötve, így minden panel egyedi termelése lehet egyedi, nem számít, hogy melyik termel kevesebbet és áradásul egyedileg az adott paneleken látszik is ha esetleg probléma van vele.

Természetesen ez elsősorban szakmai döntés, mi a legjobb választást fogjuk Önnek javasolni!

Optimalizált, intelligens rendszerek, melyeket forgalmazunk:

Solaredge     www.solaredge.com

Huawei   https://solar.huawei.com/eu

Hagyományos string inverterek:

Fronius     www.fronius.com

Huawei      https://solar.huawei.com/eu

 

A Halas-pajzs Kft vállalja napelemes rendszerek tisztítását, karbantartását, hőkamerás vizsgálatát – cellahibák felderítését is, akár más telepítők által telepített rendszerek esetén is!

Kérjen árajánlatot, keressen bennünket bizalommal!

Kastyják János üzletágvezető: +36 70 317 1369


Nyomtatás